Naturligt glutenfria solrosbröd (ca 10 st) 25 g jäst 500 g (5 dl) vatten 1 tsk salt 1 msk flytande honung 1 1/2 msk psylliumhusk 1 dl (17 g) pofiber 1 dl solroskärnor 100 g (2 1/2 dl) durramjöl 110 g (2 dl) rismjöl 50 g (1 dl) majsmjöl Smula ner jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och vispa ut jästen med vattnet. Tillsätt resterande ingredienser och vispa ihop den lösa degen. Låt jäsa under bakduk i ca 60 minuter. Klicka ut den lösa degen på en plåt med bakplåtspapper. Låt vila på plåten i ca 10 minuter. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Fler tips på gott glutenfritt bröd: Glutenfria fröfrallor Glutenfritt tunnbröd i stekpanna Glutenfri sportlimpa Glutenfria frukostrutor Glutenfria lyxfrallor Naturligt glutenfria hönökakor