Annons

Naturligt glutenfria stekpannescones

Jag gillar bröd som går snabbt att baka och snabbare bröd än stekpannescones får man leta efter. Det är bara att röra ihop ingredienserna och grädda direkt i stekpanna i några minuter!

 

Gräddar naturligt glutenfria stekpannescones

Naturligt glutenfria stekpannescones
2 dl glutenfritt mjöl, tex majsmjöl/rismjöl/bovetemjöl (på bilden har jag hälften majsmjöl och hälften rismjöl)
1/2 tsk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver
1 krm salt
1 dl mjölk

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Tillsätt mjölken och rör ihop till en deg.
  3. Platta ut degen till en rund kaka och grädda den i torr stekpanna några minuter på varje sida tills det fått fin färg.

Skär brödet i bitar och ät brödet nygräddat.

Annons
Annons

Naturligt glutenfria stekpannescones

Dela på:

Annons

Laddar