Rabarberkompott med mascarponemousse (4 portioner) 1 paket (150 g) Semper Salted Caramel Chocolate Chip Cookies eller andra glutenfria kakor Rabarberkompott: 250 g rabarber 1 1/2 dl strösocker 1/2 dl vatten 1 tsk malen kanel 1 tsk vaniljsocker Mascarponemousse: 150 g vit choklad 2 1/2 dl vispgrädde 250 g mascarponeost 2 tsk vaniljsocker Skala och skär rabarbern i mindre bitar. Lägg bitarna i en kastrull. Tillsätt strösocker, vatten, kanel och vaniljsocker. Koka upp och låt småkoka tills rabarbern mjuknat och blandningen tjocknat lite, det tar ca 20 minuter. Låt kompotten svalna. Smält den vita chokladen tillsammans med 1/2 dl av vispgrädden på låg värme under omrörning i en kastrull. Låt svalna en stund. Blanda ner mascarponen i den smälta chokladen. Vispa grädden med vaniljsockret och vänd försiktigt ner i smeten. Bryt kakorna i bitar och varva med rabarberkompott och mascarponemousse i glas eller skålar.