Snabba glutenfria durrabröd (8 st) 200 g (4 dl) durramjöl 10 g (1 msk) fiberhusk 1 1/2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 45 g (1/2 dl) rapsolja 350 g (3 1/2 dl) mjölk Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ner olja och mjölk och låt svälla i 15 minuter. Klicka ut den lösa degen med hjälp av två skedar till åtta bröd på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Bröden innan gräddning. Bröden efter gräddning. Tips på fler glutenfria recept som går snabbt att baka: Glutenfria snabba frukostfrallor Glutenfritt stekpannebröd Glutenfritt snabbt bananbröd Glutenfria snabba kesofrallor Glutenfria scones Naturligt glutenfria snabba tekakor Bästa glutenfria filmjölksbrödet!