Durramjöl är ett mineralrikt fullkornsmjöl och jag gillar den fylliga och lite rustika fullkornssmaken. Vill du ha lite mildare smak på frallorna går det bra att byta ut lite av mjölet mot till exempel majsmjöl eller rismjöl. Snabba glutenfria durrafrallor (4 st) 180 g (3 dl) durramjöl 1 1/2 tsk pulveriserat psyllium, tex fiberhusk eller Premium Psyllium 1 1/2 tsk bakpulver 1/4 tsk salt 15 g (1 msk) ljus sirap 225 g (2 1/4 dl) mjölk Sesamfrön till garnering (kan uteslutas) Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och mjölk och rör ihop till en lös deg. Klicka ut degen med hjälp av två skedar till bullar på en plåt med bakplåtspapper. Strö över sesamfrön. Grädda frallorna i mitten av ugnen i 200 grader i ca 15 minuter. Frallorna innan de gräddas. Frallorna efter 15 minuter i ugnen. Missa inte att följa mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration. Tips på fler snabba glutenfria bröd: Glutenfria solrosscones Glutenfria snabba frukostfrallor Snabbt glutenfritt majsbröd Bästa glutenfria filmjölksbrödet! Naturligt glutenfria stekpannescones