Snabba glutenfria frallor (5-6 st) 100 g (2 1/2 dl) havremjöl 55 g (1 dl) majsmjöl 50 g (1 dl) rismjöl 2 tsk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1/4 tsk salt 45 g (1/2 dl) rapsolja 250 g (2 1/2 dl) mjölk Vallmofrön Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt olja och mjölk och rör ihop till en lös deg. Låt stå och svälla i 5 minuter. Klicka ut degen till bullar på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön. Grädda frallorna i mitten av ugnen i 250 graders ugnsvärme i 12-15 minuter. Fler tips på snabbt glutenfritt bröd: Glutenfria snabba solrosfrallor Snabb glutenfri kavring Glutenfria snabba tekakor Glutenfria scones Snabbt glutenfritt tunnbröd Glutenfri filmjölkslimpa