Annons

Snabba glutenfria frallor

Det finns inget som slår nybakat bröd men ofta räcker inte tiden till för att baka frallor till frukost på morgonen. Då är det här receptet oslagbart. På mindre än en halvtimme kan du sätta tänderna i en härlig nybakad glutenfri fralla. Smaklig frukost!

Snabba glutenfria frallor

Snabba glutenfria frallor (5-6 st)
100 g (2 1/2 dl) havremjöl
55 g (1 dl) majsmjöl
50 g (1 dl) rismjöl
2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
45 g (1/2 dl) rapsolja
250 g (2 1/2 dl) mjölk
Vallmofrön

  1. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Tillsätt olja och mjölk och rör ihop till en lös deg. Låt stå och svälla i 5 minuter.
  3. Klicka ut degen till bullar på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön.
  4. Grädda frallorna i mitten av ugnen i 250 graders ugnsvärme i 12-15 minuter.

Snabba glutenfria frallor

Annons
Dela på:

Annons

Laddar