Ibland har man egentligen inte tid att baka men man vill ändå ha nybakat bröd till frukost. Då är det här brödet perfekt! Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept!Snabba glutenfria havrefrallor (8 st)220 g (5 1/2 dl) glutenfritt havremjöl (jag använder Urtekram)1 tsk pulveriserat psyllium, tex fiberhusk/Premium Psyllium2 tsk bakpulver1/2 tsk salt250 g (2 1/2 dl) mjölk (växtbaserad mjölk går bra)2 äggGlutenfria havregryn till garneringBlanda de torra ingredienserna i en bunke.Vispa ner mjölken.Vispa upp äggen i en skål och vispa ner dem i smeten. Låt svälla i rumstemperatur i 15 minuter.Klicka ut den lösa och kladdiga degen på en plåt med bakplåtspapper med hjälp av två skedar. Strö över havregryn.Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i 10-15 minuter. Bröden innan de gräddas i ugnen. De nybakade bröden. Förvara frallorna i en plastpåse i rumstemperatur så håller de sig saftiga och goda i ca 3 dagar. De går även att frysa ner.Tips på fler snabba bröd som bakas utan jäst:Snabba glutenfria filmjölksfrallorSnabb glutenfri SkogaholmslimpaGlutenfria solrossconesGlutenfritt snabbt stekpannebrödSnabbt glutenfritt majsbrödNaturligt glutenfri filmjölkslimpa