Annons

Snabba glutenfria hjärtbröd

Snabbt och gott bröd som bakas enkelt utan jäst. Gulligt och romantiskt att överraska dina nära och kära med till frukost.

Snabba glutenfria hjärtbröd på fat

Snabba glutenfria hjärtbröd (4 st)
120 g (2 dl) glutenfri mjölmix (Semper mix eller Finax röda)
1 tsk bakpulver
1 tsk strösocker (går att utesluta)
1/4 tsk salt
100 g (1 dl) mjölk

  1. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.
  3. Klicka ut den lösa degen i fyra högar på en plåt med bakplåtspapper med hjälp av två skedar. Forma dem till hjärtan med hjälp av skedarna.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i ca 8-10 minuter.

Prova också mitt recept på mjuka glutenfria hjärtbröd med jäst.

Annons
Annons

Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer inspiration!

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar