Här hittar du mitt populära originalrecept på hönökakor med jäst: Glutenfria hönökakor Om du vill baka dem med naturligt glutenfria mjöler hittar du recept här: Naturligt glutenfria hönökakor Tips! Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer inspiration! Snabba glutenfria hönökakor 240 g (4 dl) glutenfri mjölmix (jag använder Finax röda) 2 tsk pulveriserad psyllium/fiberhusk 1 1/2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 25 g (2 msk) rapsolja 20 g (1 msk) ljus sirap 200 g (2 dl) mjölk Blanda alla ingredienserna i en bunke i den ordning de står i receptet. Bred ut den kladdiga degen till en ganska tunn rund kaka på en plåt med bakplåtspapper. Nagga. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i ca 8 minuter. Degen utbredd till en kaka. Innan gräddning. Efter gräddning. Prova också mina recept på glutenfria hönökakor i långpanna och glutenfria grova hönökakor.