Snabbt glutenfritt bröd med äpple 20 g (1/2 dl) chiamjöl 130 g (2 dl) teffmjöl 110 g (2 1/2 dl) havremjöl 20 g (2 msk) fiberhusk 10 g (1 1/2 tsk) bikarbonat 10 g (1 1/2 tsk) salt 6 g (1 msk) brödkryddor 600 g (6 dl) vatten 80 g (1 st) äpple, skalat och finrivet 70 g (1/2 dl) mörk sirap Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ner vatten, finrivet äpple och sirap. Häll den lösa degen i en smord brödform. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 60 minuter. Tips på andra recept på glutenfritt bröd utan jäst: Glutenfri filmjölkslimpa Glutenfria snabba solrosfrallor Snabbt glutenfritt tunnbröd Glutenfria tekakor med bakpulver Naturligt glutenfria scones