Snabbt glutenfritt knäckebröd (8 st) 220 g (4 dl) grov glutenfri mjölmix, tex Sempers grov mix 17 g (1 dl) pofiber 1/2 tsk hjorthornssalt 1 tsk salt 30 g (1/2 dl) sesamfrön 30 g (1/2 dl) linfrön 30 g (1/2 dl) solroskärnor 200 g (2 dl) kallt vatten 20 g (1 msk) mörk sirap Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ihop vatten och sirap och tillsätt vätskan till de torra ingredienserna. Arbeta ihop till en fast deg. Dela degen i åtta bitar och kavla ut varje bit tunt på ett bakbord mjölat med pofiber. Använd gärna kruskavel. Vänd bröden och kavla på båda sidor. Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper. Nagga med en gaffel om du använt en slät kavel, det behövs inte om du kavlat med kruskavel. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i ca 10 minuter. Lägg över bröden på galler direkt efter gräddning och låt svalna. Förvara knäckebrödet torrt i en burk med lock så behåller det sin knaprighet. Prova också mina recept på: Naturligt glutenfritt rostbröd Glutenfria frallor Glutenfria hönökakor Glutenfri filmjölkslimpa Glutenfria snabba tekakor