Annons
Annons

Snabbt glutenfritt majsbröd

Jag tycker att majsmjöl ger så god smak på bröd. Här kommer ett recept på ett bröd med majsmjöl som bakas snabbt och enkelt i form. Det är bara att vispa ihop ingredienserna och grädda!

Missa inte att följa mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration!

Snabbt glutenfritt majsbröd i skivor

Snabbt glutenfritt majsbröd
2 ägg
200 g (2 dl) filmjölk
70 g (3/4 dl) rapsolja
165 g (3 dl) majsmjöl
50 g (1 dl) rismjöl
1 tsk fiberhusk/malen psyllium
2 tsk bakpulver
3/4 tsk salt
Smör och majsmjöl till formen

  1. Vispa ihop alla ingredienser i en bunke.
  2. Häll smeten i en smord brödform mjölad med majsmjöl.
  3. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 20-25 minuter.

Glutenfritt majsbröd på skärbräda

Annons
Annons

Skivat glutenfritt majsbröd på fat

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar