Snabbt glutenfritt tunnbröd (6 st) 220 g (4 dl) glutenfri mjölmix, tex Lailas blå 20 g (2 msk) fiberhusk 1/2 tsk bakpulver 1 krm hjorthornssalt 1/2 tsk salt 350 g (3 1/2 dl) mjölk 20 g (1 msk) ljus sirap 30 g (2 msk) rapsolja Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt mjölk, sirap och olja och vispa till en slät smet. Låt svälla i ca 20 minuter. Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med glutenfri mjölmix och dela degen i 6 delar. Kavla ut dem till tunna rundlar lika stora som stekpannan. Kavla gärna med kruskavel på båda sidorna. Grädda tunnbröden på båda sidorna i en torr stekpanna på ganska hög värme tills de fått lite färg. Tips på annat snabbt glutenfritt bröd: Glutenfritt stekpannebröd Glutenfritt snabbt chiabröd Naturligt glutenfria scones Glutenfria snabba solrosfrallor