Annons

Tävling!

Var med och tävla om en Slow Juicer av märket Coline från Clas Ohlson. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och motivera kort varför just du vill vinna. Tävlingen pågår fram till den 12 maj. Värde: 1499 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

2016-04-30 19.59.17

Annons

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

Dela på:

5 kommentarer till “Tävling!”

 1. Layla skriver: 10 maj, 2016

  När jag fick reda på att jag väntade barn blev det ytterst viktigt för mig att se till att jag får i mig en näringsrik kost då jag numera äter för två. Varje morgon pressar jag apelsin juice för hand och använder sedan en stavmixer för att blanda i andra frukter och bär. Detta tar tid och kan vara lite meckigt. Därför skulle det underlätta för mig att istället använda en slow juicer och jag skulle kunna variera med fler frukter och grönsaker.


 2. Stina skriver: 11 maj, 2016

  Får man någon form av bekräftelse på att man skickat in sitt bidrag till tävlingen? Osäker på om det jag skrev skickades in ?


  1. sofiag skriver: 11 maj, 2016

   Nej, men vi har sett ditt tävlingsbidrag.


  2. Stina skriver: 12 maj, 2016

   Toppen! Väntar med spänning. Superrolig tävling verkligen 🙂


 3. Astrid Hägglöf skriver: 12 maj, 2016

  Kort o gott, JAG ÄLSKAR JUICER! När jag var liten gjorde mamma o pappa morotsjuice och annat gott och matade mig o mina bröder med tills vi skiftade i orange.70-talsnostalgi på hög nivå.?


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar