Inlägget innehåller reklam för egna bakmixer i samarbete med Lindroos HälsaIdag inleds Celiakiveckan som är en vecka då den autoimmuna sjukdomen celiaki uppmärksammas lite extra. På fredag den 16 maj firas den Internationella Celiakidagen. Fira gärna dagen eller veckan med den officiella Celiakibakelsen som jag tog fram för några år sedan på uppdrag av Svenska Celiakiförbundet. En ljuvlig bakelse med smak av hallon och choklad! Receptet hittar du här: Recept Celiakibakelsen Den officiella CeliakibakelsenJag tar också tillfället i akt och tipsar om mina bakmixer som jag tagit fram i samarbete med Lindroos Hälsa. Under celiakiveckan (till och med på fredag 16/5) får du 30% rabatt på alla mixer och övriga glutenfria produkter hos Lindroos. Passa på att klicka hem dina favoriter och bunkra upp med glutenfria mjöler, psyllium, xantangummi och SoftBake. Dessutom fri frakt vid köp över 300 kr! Handla här: Lindroos Hälsa Missa inte min nya bakmix för Kladdkaka/Brownies, den är så himla god! Sedan tidigare har jag även tagit fram mixer för frallor, tunnbröd, scones, kolakakor, sockerkaka, kavring, pepparkakor och lussebullar. Det finns även bakmixer för pizza, hamburgerbröd, ljust bröd, våfflor, drömmar, pastadeg och en basmix som Jonny Hamnell tagit fram. Alla mixer kan du köpa hos Lindroos med 30% rabatt: Lindroos Hälsa Kladdkaka bakad på min bakmix Brownies bakade på min bakmixFör att ytterligare uppmärksamma celiaki länkar jag till ett inlägg där jag skrivit om hur det gick till när jag fick min celiakidiagnos för elva år sedan. Läs om det här: Min celiakihistoriaMissa inte att följa mig på Instagram: @glutenfriagodsaker och Facebook: Glutenfria Godsaker för mer glutenfri inspiration, de senaste uppdateringarna och tips på fler glutenfria recept.Ha en riktigt fin celiakivecka kära ni!