I det här inlägget delar jag med mig av hur det var när jag fick min celiakidiagnos: Min celiakihistoria Jag har även gästat Glutenpodden och pratat om min celiaki och även såklart om glutenfri bakning. Du hittar länk här: Jag gästar Glutenpodden! Imorgon släpps även ett avsnitt av Glutenpodden som handlar om celiakidagen. Där är jag med på ett hörn och pratar om celiakibakelsen. Apropå celiakibakelsen så är det en bakelse som jag skapat på uppdrag av Svenska Celiakiförbundet. Det är en härlig dröm av hallon och choklad och perfekt att fira celiakidagen med. Receptet finns här: Celiakibakelsen! Den officiella celiakibakelsenFör er som vill veta mer om celiaki och hur den kan yttra sig har jag skrivit ett inlägg om det här: Celiaki i olika formerLäs också mina tips på vad som kan vara bra att tänka på när man bakar glutenfritt och tips på vilka redskap som kan vara bra att ha hemma:Tips för att lyckas med glutenfri bakningTips på bakredskap Jag passar även på att slå ett slag för mina digitala bakkurser. Den perfekta presenten till dig själv eller till någon annan som vill lära sig att baka glutenfritt. Du hittar dem här: Mina bakkurser Önskar er en riktigt fin celiakidag! P.S. Ni vet väl att jag även finns på sociala medier? Ni hittar mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och de senaste uppdateringarna!