Imorgon inleds celiakiveckan och på torsdag den 16 maj är det den Internationella celiakidagen. Det är en dag när den autoimmuna sjukdomen celiaki uppmärksammas världen över. För er som vill veta mer om celiaki och hur den kan yttra sig har jag skrivit ett inlägg om det här: Celiaki i olika formerI det här inlägget delar jag med mig av hur det var när jag fick min celiakidiagnos: Min celiakihistoriaJag har även gästat Glutenpodden och pratat om min celiaki och även såklart om glutenfri bakning. Du hittar länk här: Jag gästar Glutenpodden! Inför celiakidagen i maj förra året släpptes även ett avsnitt av Glutenpodden som handlar om celiakidagen. Där är jag med på ett hörn och pratar om den officiella celiakibakelsen som jag tagit fram på uppdrag av Svenska Celiakiförbundet. Celiakibakelsen är en härlig dröm av hallon och choklad och perfekt att fira celiakidagen med. Receptet finns här: Celiakibakelsen! Läs också mina tips på vad som kan vara bra att tänka på när man bakar glutenfritt och tips på vilka redskap som kan vara bra att ha hemma:Tips för att lyckas med glutenfri bakningTips på bakredskap Rabatt på mina glutenfria bakkurser!Jag passar även på att slå ett slag för mina digitala bakkurser. En bakkurs är den perfekta presenten till dig själv eller till någon annan som vill lära sig att baka glutenfritt. Den här veckan får du hela 100 kr rabatt på kurserna när du använder rabattkoden CELIAKI100. Du hittar kurserna här: Mina bakkurser Önskar er en riktigt fin celiakivecka! P.S. Ni vet väl att jag även finns på sociala medier? Ni hittar mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och de senaste uppdateringarna!