Glutenfri fläskfilégryta i Crock Pot (ca 4 portioner) 400 g fläskfilé 1 stor gul lök 3 morötter Ca 200 g färska champinjoner Ca 200 g broccoli (fryst går bra) 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 1/2 msk kinesisk soja 2 msk kalvfond 2 msk mango chutney 1 burk konserverade ananasringar (går att utesluta) 1 1/2 dl creme fraiche eller vispgrädde (lagar du inte grytan i en Crock Pot behövs lite mer vätska) Majsstärkelse och vatten till redning Putsa och skär köttet i bitar. Skala och hacka löken. Skala och skär morötterna i bitar. Skiva champinjonerna. Bryn kött, lök och champinjoner i olja direkt i grytan på spisen om du har en Crock Pot som fungerar på spisen. Använd annars en stekpanna. Salta och peppra. Lägg över de brynta ingredienserna i din Crock Pot om du använt stekpanna. Tillsätt morötter, broccoli, vatten, tomatpuré, soja och kalvfond. Rör om. Lägg på locket och sätt grytan på 5-6 timmar låg. Tillsätt mango chutney, ananas i bitar och crème fraiche eller grädde när det är ca 30 minuter kvar. Red grytan med majsstärkelse utrörd i vatten till önskad konsistens och låt puttra några minuter till. Smaka av och tillsätt eventuellt mer smaksättning. Servera grytan med ris eller ugnsrostade rotfrukter.