Glutenfri tacopaj Pajskal: 210 g (3 1/2 dl) glutenfri mjölmix, tex Finax röda 125 g smör 1 ägg Fyllning: 1 gul lök 600 g köttfärs 2 påsar tacokrydda 2-3 tomater 1 paprika 4 dl creme fraiche Ev. riven ost Mät upp mjölmixen till pajskalet i en bunke. Finfördela smöret i mjölet. Tillsätt ägget och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Nagga och ställ kallt i ca 15 minuter. Förgrädda sedan pajskalet i 200 graders ugnsvärme i 10 minuter. Fräs hackad lök och köttfärs i en stekpanna. Tillsätt en påse tacokrydda och låt fräsa med en stund. Fördela köttfärsröran i pajskalet. Skär tomater och paprika i bitar och strö ut över köttfärsen. Rör ihop creme fraichen med en påse tacokrydda och bred ut över pajen. Strö över riven ost om du vill ha det. Grädda tacopajen i mitten av ugnen i 200 grader i ca 15 minuter. Servera pajen med sallad och nachos. Tips! Dubbla receptet för att göra pajen i en långpanna. Prova även mitt recept på glutenfri matpaj.