Glutenfri ugnspannkaka med banan 4 ägg 2 bananer 6 dl mjölk 4 dl glutenfri mjölmix 1 msk psylliumhusk 1 1/2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 1 msk strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 msk smör till långpannan Sätt ugnen på 225 grader. Mosa en och en halv banan. Skiva den resterande halva bananen i tunna skivor. Vispa ihop äggen med de mosade bananerna och hälften av mjölken. Vispa ner de torra ingredienserna. Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet. Lägg smöret i en liten långpanna (25 x 30 cm) och låt smälta i ugnen. Häll i smeten och dekorera med bananskivorna ovanpå. Grädda pannkakan i mitten av ugnen i 25-30 minuter. Tips! Stek bananer i smör och sirap och servera till pannkakan. Prova också mina glutenfria recept på ugnspannkaka med blåbär, bananpannkakor, amerikanska pannkakor och pannkaksmuffins.