Glutenfri ugnspannkaka 60 g (ca 1 dl) havremjöl - går bra att byta ut mot glutenfri mjölmix 120 g (2 dl) glutenfri mjölmix 1 tsk fiberhusk 1/2 tsk salt 1/2 tsk bakpulver 6 dl mjölk 3 ägg 1 msk smör till ugnsformen Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ner hälften av mjölken. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken. Smörj en ugnsfast form eller en liten långpanna med smör. Jag brukar använda en ugnsform på ca 30x25 cm. Om du vill ha en tunnare pannkaka använder du en större form. Häll i smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 30 minuter. Här hittar du recept på andra glutenfria pannkakor: Glutenfri ugnspannkaka med blåbär Glutenfria pannkakor Glutenfria pannkaksmuffins Glutenfria havrepannkakor Glutenfri ugnspannkaka med banan Glutenfria chokladpannkakor Glutenfria amerikanska pannkakor