Annons

Glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör

Naturligt glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör är nyttiga och proteinrika pannkakor gjorda på banan, ägg, jordnötssmör och fiberhusk. Det är hur gott som helst och perfekt som frukost, lunch eller mellanmål före och efter träning.

Extra gott blir det om du använder hemmagjort jordnötssmör till pannkakorna.

Glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör

Glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör (8 st)
1 banan
1 ägg
20 g (1 msk) jordnötssmör
5 g (1/2 msk) fiberhusk
1 nypa salt
1 nypa vaniljpulver
Smör eller olja att steka i

  1. Mosa bananen och vispa ihop med ägg, jordnötssmör och fiberhusk.
  2. Smaka av med salt och vaniljpulver och låt smeten svälla i 5 minuter.
  3. Grädda små pannkakor på båda sidorna i smör eller olja tills de får fin färg.

Servera gärna med en klick jordnötssmör och skivad banan.

Annons

Bananpannkakor med jordnötssmör

Dela på:

Annons

Laddar