Våfflor som smakar kanelbullar, visst är det en briljant idé! För mig som älskar både våfflor och kanelbullar är det verkligen en match made in heaven. En doft av nybakade kanelbullar sprider sig i köket när våfflorna gräddas och våfflorna smakar underbart av kanelbulle. För dig som vill göra klassiska våfflor hittar du recept här: Bästa glutenfria våfflornaGlutenfria kanelbullevåfflor (ca 6 st)50 g smör2 ägg250 g (2 1/2 dl) mjölk180 g (3 dl) glutenfri mjölmix, tex naturligt glutenfri mjölmix1 1/2 tsk bakpulver1/2 tsk saltKanelsmetCa 1/4 av smeten (150 g)1 msk kanel1 msk strösockerPärlsockerSmält smöret och låt svalna medan du gör resten av smeten.Vispa ihop äggen med ungefär hälften av mjölken.Vispa ner mjölmix, bakpulver och salt.Tillsätt det smälta smöret och resten av mjölken och vispa till en slät smet.Häll över ungefär en fjärdedel av smeten i en mindre bunke. Rör ner kanel och strösocker.Ringla lite av kanelsmeten i cirklar i ett smort våffeljärn. Häll därefter på våffelsmet så att det täcker och grädda gyllenbruna våfflor.Strö pärlsocker över våfflorna innan servering.Tips! Följ mig på Instagram och Facebook för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept. Tips på andra glutenfria våfflor:Glutenfria frasvåfflorGlutenfria bananvåfflorGlutenfria mandelvåfflorGlutenfria kokosvåfflorNaturligt glutenfria våfflorGlutenfria chokladvåfflorGlutenfria våfflor