Det här receptet på pannkakor med extra ägg och fiberhusk ger goda pannkakor som håller ihop fint i stekpannan och är lätta att vända. Jag har tillsatt vaniljsocker i smeten för en extra god smak. Glutenfria lyxpannkakor (4 st) 2 ägg 200 g (2 dl) mjölk 5 g (1 1/2 tsk) fiberhusk 55 g (1 dl) majsstärkelse 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt Smör att steka i Valfri garnering, tex chokladknappar, körsbär, frystorkade hallon, blåbär, lönnsirap, nutella, florsocker Vispa ihop ägg och mjölk i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa till en klumpfri smet. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Stek pannkakor i rikligt med smör. Garnera pannkakorna med dina favoriter av tex choklad, nutella och bär. Pudra över florsocker och ringla lönnsirap över pannkakorna vid servering. Servera gärna med glass eller vispad grädde. Tips på andra glutenfria pannkakor: Glutenfria chokladpannkakor Glutenfria bananpannkakor Glutenfria amerikanska pannkakor Glutenfria pannkaksmuffins Glutenfri ugnspannkaka med banan Glutenfria klassiska pannkakor Glutenfria äppelpannkakor