Annons

Glutenfria pannkakor

Mitt favoritrecept på glutenfria pannkakor innehåller majsstärkelse som gör att det går att grädda tunna pannkakor som går lätt att vända i stekpannan och smakar underbart.

Glutenfria pannkakor

Glutenfria pannkakor (ca 12 st) 
3 ägg
140 g (2 1/2 dl) Maizena majsstärkelse
5 dl mjölk
En nypa salt
Smör till stekpannan

  1. Vispa ihop äggen med hälften av mjölken.
  2. Vispa ner majsstärkelsen och tillsätt resten av mjölken samt en nypa salt.
  3. Stek gyllenbruna tunna pannkakor i smör i en stekpanna.
Annons
Annons
Dela på:

3 kommentarer till “Glutenfria pannkakor”

  1. Natalie skriver: 22 mars, 2019

    Inte alls goda, blir som gummi i konsistensen 😬


  2. Camilla Molander skriver: 22 september, 2019

    Jag tycker att det blev fantastiskt goda. Jag fick tunna och frasiga pannkakor😍


    1. Anneli Andersson skriver: 24 september, 2019

      Vad roligt att du gillade receptet! Tack för din kommentar! Kram


Annons

Laddar