Vill du hellre använda glutenfri mjölmix i din ugnspannkaka hittar du recept på det här: Glutenfri ugnspannkaka Naturligt glutenfri ugnspannkaka125 g (ca 2 1/2 dl) havremjöl55 g (1 dl) majsstärkelse2 tsk pulveriserat psyllium (tex Premium Psyllium eller Fiberhusk)1/2 tsk salt1/2 tsk bakpulver6 dl mjölk3 äggSmör till formenBlanda de torra ingredienserna i en bunke.Vispa ner hälften av mjölken.Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa till en slät smet.Vispa ner resten av mjölken.Smörj en mindre långpanna eller ugnsfast form, ca 30x25 cm, med smör.Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 30 minuter. Tips på andra sorters glutenfria pannkakor:Glutenfria nötpannkakorGlutenfria lyxpannkakorGlutenfri ugnspannkaka med blåbärGlutenfria chokladpannkakorGlutenfria pannkakor utan mjölGlutenfria chocolate chip pancakesGlutenfria bananpannkakor med jordnötssmör