Naturligt glutenfri ugnspannkaka 125 g (ca 2 1/2 dl) havremjöl 55 g (1 dl) majsstärkelse 2 tsk fiberhusk 1/2 tsk salt 1/2 tsk bakpulver 6 dl mjölk 3 ägg Smör till formen Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ner hälften av mjölken. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken. Smörj en mindre långpanna eller ugnsfast form, ca 30x25 cm, med smör. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 30 minuter. Tips på andra sorters glutenfria pannkakor: Glutenfria nötpannkakor Glutenfria lyxpannkakor Glutenfri ugnspannkaka med blåbär Glutenfria chokladpannkakor Glutenfria pannkakor utan mjöl Glutenfria chocolate chip pancakes Glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör